Over Mr Michels

Floor MichelsMr Michels is in 1997 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na een succesvolle stageperiode, heeft zij zich als zelfstandig advocaat in Amsterdam gevestigd en gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Na 14 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest, is zij gestopt met de advocatuur en heeft zij haar eigen juridisch adviesbureau opgericht, gericht op het adviseren van ondernemers en particulieren bij het oplossen van juridische geschillen op het terrein van het arbeids-, huur- en verbintenissenrecht.

De klant moet zich bij Mr Michels op z’n gemak voelen! Dat begint met goed (actief) luisteren: Wat is het probleem van de klant, wat verwacht hij of zij van Mr Michels als juridisch adviseur en visa versa? Hoe gaan we te werk? Na het intakegesprek gaat Mr Michels direct aan de slag voor de klant. Hij of zij wordt van elke stap die wordt ondernomen op voorhand op de hoogte gebracht. Geen brief gaat de deur uit voordat de klant haar/zijn goedkeuring daaraan heeft verleend. Dit voorkomt misverstanden, schept duidelijkheid en vergroot de betrokkenheid van zowel klant als adviseur.

Na een uitvoerige intake wordt met de klant een vaste prijsafspraak gemaakt! Zo weet de klant waar hij/zij aan toe is en wordt hij/zij niet geconfronteerd met onnodige hoge facturen. Maatwerk! Dat is wat Juridisch Advies Mr Michels biedt!